SkinPlan Retinol Eye Care Cream

kr 625.00

Produktinformation

En överlägsen ögoncreme som återger den känsliga huden under ögonen palmitoleinsyra som liknar hudens sebum. Denna unika ingrediens underlättar också celler att bygga membraner och är effektiv mot allergier och dermatoser. Läs mer här

588 i lager

Kategori: Tagg:

Beskrivning

SkinPlan Retinol Eye Care Cream Formula 3032

En överlägsen ögoncreme som återger den känsliga huden under ögonen palmitoleinsyra som liknar hudens sebum. Denna unika ingrediens underlättar också celler att bygga membraner och är effektiv mot allergier och dermatoser.

Retinol är en syntetisk form av vitamin A som har stor betydelse för huden, bland annat vid bildandet av nya hudceller. Ger mycket bra effekt vid torr och åldrande hud.

Båda ingredienserna är teknisk bearbetade för att snabbt och enkelt penetrera in i den känsliga huden runt ögonen. Ögoncremen finns i dubbel förpackning, 30 ml då SkinPlans forskarteam konstaterat i sina vetenskapliga hudanalyser att personer ofta använder för lite ögoncreme.

”Ögoncremen från SkinPlan är verkligen annorlunda och perfekt just nu då luftfuktigheten sjunker och det blir torrare både inom- och utomhus. Det här är anti-aging på hög nivå.” säger Martina Richter, grundare av SkinPlan.

30ml

Aktiva Ämnen

Macadamiaolja 4 %

Liknar hudens sebum (fett) och är mycket framgångsrik på att läka ärr, solbränna, och mindre hudirritationer.

Squalane 3%

Verkar uppmjukande och fuktighetsbevarande. Liknar hudens eget sebum.

Sheasmör 3%

Påskyndar hudläkning och är bra för torr, narig, fjällig och sprucken hud.

Vitamin A

Hjälper torr, fjällig och åldrad hud.

Lämna ett svar