logo

Steg 1: Boka tid

När du bokar en tid hos oss ger vi dig förslag på tider vardagar mellan 09.30 till 18.00 eller lördag mellan 10.00 till 14.00. Du kan även ringa oss under dessa tider på 0707-431567.

Steg 2: Konsultationen

Du tar dig till vår klinik där vi går igenom hur en behandling går till. En konsultation måse alltid genomföras innan en behandling. Detta är en trygghet för dig som kund och för kliniken. Under konsultationen utför vi en hudanalys och går noggrant igenom vad man måste tänka på inför och efter en behandling. Du som kund har även möjlighet att ställa frågor på allt vad en behandling ínnebär för just dig. Oftast tar en konsultation mellan 20-30min, beroende på vilken anledning du sökt för.

Steg 3: Beslut

I vissa fall vill klienten påbörja sin behandling genast, detta kan ibland vara möjligt men för en del behandlingar krävs förberedelser hemma. Vissa behandlingar kräver också flera konsultationer, dels med grundkonsultation och sedan med expert på området du sökt för.

Steg 4: Behandling

På din konsultation fick du ett program. Om den börjar med hemmavård eller klinikvård är olika. Vad som är viktigt är att du håller dig till behandlingsprogrammet för att vi ska kunna se bästa möjliga resultat. Vi vill heller inte att du besöker andra kliniker under din behanlingstid hos oss – detta för din säkerhet och för att våra behandlingar inte krockar med något annat.

Steg 5: Resultat

Efter att du genomgått ditt behandlingsprogram hos oss vill vi återse dig för en uppföljning.
Välkommen till Diva Clinic!