logo

Behandlingar

Carboxy theraphy

Med en Carboxy behandling kan du få reducerade celluliter, hängande hud, mörka ringar under ögonen samt hudbristningar.

Koldioxidterapi eller Carboxy brukar kallas för ”mirakel gasen” och har av vissa kallats ”det största genombrottet för skönhetsbehandlingar sedan Botox.” Carboxy behandling har snabbt blivit känd som den ledande hudföryngringsbehandlingen i världen, och brukas självklart av eliten i Hollywood och på Östermalm i Stockholm.

Vad är Carboxy behandling?

Carboxy behandling är en säker och kliniskt beprövad metod för att föryngra, och återställa samt rekonditionera hud och rynkor, behandla slapphet, celluliter och hudbristningar.
Carboxy handlar om att injicera små mängder av koldioxid (CO2) under huden. Detta åstakommer en nedbrytning av fetthaltiga avlagringar och stimulerar kollagenproduktionen.

Behandlingen har inga negativa biverkningar och tar mellan en kvart och en timme. Metoden är helt naturlig och skapar endast en reaktion i kroppen som ger en enorm effekt. Kroppen är bäst på att ta hand om sina egna problem men behöver bara lite hjälp på vägen. Kort sagt är Carboxy therapy en enkel och säker procedur för vackrare och yngre hud.

Inga biverkningar, ingen återhämtningstid. Korta behandlingstider

Behandling med Carboxytherapy förbättrar:

Mörka ringar
Påsar under ögonen
Hudbristningar: Detta är det första som faktiskt hjälper läkning av bristningar. Röda bristningar är alltid lättare att reducera och kan reduceras med upp till 70-100%.Vita bristningar kan kräva några fler behandlingar och kan reduceras med upp till 40-70%
Ansikte, haka och dekolletage: Stramar upp och tar bort linjer och rynkor samt reducerar fett.
Celluliter
Rynkor
Ärr: Ärren minimeras och både vita och röda ärr kan behandlas.
Lokala fettdepåer
”Gamla händer”
Hur många behandlingar behövs?
Individuella variationer i blodcirkulation, bindvävnad, fettceller och hud samt genetiska faktorer, ålder och hälsotillstånd påverkar resultat. Vanligtvis ger sex till tolv behandlingar med en veckas mellanrum ett utmärkt resultat.

Hur känns det under och efter behandlingen?

Koldioxidgasen i C.D.T Evolution är uppvärmd och flödet anpassat efter området som behandlas. Injektionerna utförs med en liten mesoterapinål (30 G).

Man kan uppleva lite ”wichyvattenkänsla” under huden upp till någon halvtimme. Under behandlingen kan man uppleva snabbt övergående, lätt brännande och svidande obehag, främst vid behanling av bristningar och ärr. Oftast är behandlingen i stort sett smärtfri.
Små blåmärken kan förekomma, men är inte så vanligt ( <10%).

Man bör helst undvika Treo, Magnecyl, Omega3 och liknande preparat 3-5 dagar före behandlingen för att minska risken för blåmärken. Personer som står på blodförtunnande läkemedel inkl. Trombyl bör diskutera med sin läkare.
Ingen återhämtningstid. Det finns en liten risk för blåmärken vid Carboxy therapy

Är resultaten definitiva?

Fettceller som är förstörda är borta för alltid (så som efter fettsugning). Normalt bildar inte en vuxen kropp nya fettceller.
Om man tillför kroppen mer kalorier än vad man förbrukar ökar kvarvarande fettceller i storlek.
Det är därför mycket viktigt med hälsosam kost och motion!
Generellt är det mycket lättare att behålla den önskade kroppsformen efter behandlingen.
Bristningar och ärr läker ut. Huduppstramning och i viss mån även behandling av mörka ringar och svullnad under ögonen behöver enstaka underhållsbehandlingar för bibehållen resultat.