logo

Behandlingar

Hollywood peeling

Carbon Peeling är en av de nyaste ansiktsbehandlingarna med laser. Behandlingen är väldigt effektiv och ger din hud ett snabbt resultat på ett helt nytt sätt.

Metoden är 100% säker och ganska smärtfri samtidigt som den är skonsam mot din hud. Det är en behandling som passar alla hudtyper och fungerar också bra på äldre hud.

Carbon Peeling kvalificeras som en laser peeling med hjälp av kolet i Carbon. Krämen går djupt ner i huden och tar bort orenheter ur dina porer. Lasern aktiverar Carbon partiklarna vilket leder till att produktionen av bindväv ökar i huden.

En Carbon Peeling är en riktigt bra behandling för alla hudtyper och skapar en finare och fräschare hud. Kolet går in i huden och ökar kollagenen och håller huden yngre. Carbon partiklarna går dessutom in och rensar djupt ner i porerna och tar bort döda hudceller.

Du kan göra enbart en Carbon Peeling behandling, men för att uppnå optimal effekt ska du gärna göra 2-4 behandlingar med 2-4 veckors intervall.

Carbon Peeling är en trend från Hollywood där kända gör denna behandling för att bli extra fin i huden på röda mattan events.

Carbon Peeling kan verkligen rekommenderas om du vill vill få en extra fräsch och strålande när du ska delta i ett gala event, stor födelsedagsfest, bröllop eller examensfest m.m.

Positiva effekter med Hollywood peeling:

•Fräschar upp huden
•Tar bort ytliga döda hudceller
•Gör huden fastare och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor
•Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen
•Minskar pigmenteringsfläckar
•Reducerar hyperpigmentering som tex café au lait fläckar
•Dödar och tar bort aknebakterier, vilket bidrar till att man kan behandla måttlig till svår akne
•Förhindrar framtida break-outs av akne
•Minskar stora porer

Vem passar behandlingen för?

Alla! Oavsett hur fin och slät hud man har kommer man uppleva positiva resultat av denna behandlingen. Din hud kommer både se och kännas lenare och mjukare redan efter en ”quick peel” och du är redo för galamiddagen redan direkt efter behandling.

Gör det ont?

Under proceduren kan du uppleva en liten stickning och uppvärmning av huden men det gör inte ont.

Finns det några biverkningar?

Biverkningar är minimala med låg rodnad och stickningar några timmar efter behandlingen.

Kan jag använda mina vanliga hudvårdsprodukter?

Definitivt! Samma dag ser vi gärna att du använder rekommenderad kräm från oss (denna går även utmärkt att använda i fortsättningen) men därefter kan du utan problem använda precis vilka hudvårdsprodukter du vill.

Är resultatet bestående?

Både ja och nej. Huden är ett levande organ och kräver underhåll för att må bra. Antalet behandlingar bestäms individuellt, men en behandlingskur på 3-4 behandlingar kommer att ge ett fantastiskt resultat. Vi rekommenderar 2 veckor mellan behandlingarna. Denna tidsram tillåter regenerering av kollagen och elastin i huden. Underhållsbehandlingar rekommenderas var 1-3 månader efter behandlingskuren.

Behöver man tänka på någon innan behandlingen?

Vi kan inte behandla dig som kund om du tar medicin mot acne (accutane och liknande) eller om du tar blodförtunnande mediciner, behandlingen lämpar sig ej heller till de som har ljuskänslig hud. Är du tveksam till om just du kan utföra behandlingen kan du alltid boka in en konsultation med oss innan vi utför behandling. Är du väldigt solbränd kan vi också be dig avvakta innan vi utför behandlingen, men det är oftast inga problem.