logo

Behandlingar

Infuzion Skinbooster

Infuzion är en ny och revolutionerande behandlingsmetod där Skinboosters förs in i huden ca 3 mm med hjälp av galvaniserad elström och en patenterad roller. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden. Skönhetsbehandlingen är enkel, helt smärtfri och mycket prisvärd och ger ett omedelbart föryngrande resultat.

Behandling utan nål

Skönhetsbehandlingen är enkel, helt smärtfri och mycket prisvärd och ger ett omedelbart föryngrande resultat.

Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor och fina linjer, förslappad och trött hud. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ungdomligare utseende. Allt detta utan nål eller injektion. Behandlingen är smidig, helt smärtfri och ger ett snabbt och direkt synbart resultat.

Skillnaden mellan fillers och Infuzion är att du slipper nålstick, svullnad, rodnat och blåmärken som kan uppstå med traditionella fillersbehandlingar. Ytterligare en fördel är att Infuzion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i huden. Cytocare är världsledande inom t ex mesoterapi* och hudföryngring och finns i över 80 olika länder. Cytocare är en kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt produkt – allt för din personliga säkerhet!

Behandlingar

Fyra olika zoner går att behandla:
* Ansikte
* Hals
* Dekolletage
* Händer

Infuzion är rekommenderat för:
* Förebyggande och reducering av rynkor
* Eliminering av kråk fötter
* Minskning av mörka cirklar under ögonen
* Jämnar ut och förändrar hudtonen
Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar samt rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut och huden blir återfuktad på djupet!

Det tar ca 20 minuter att behandla en zon. Vid behovs görs behandlingen som en kur på 3 behandlingar.
Hållbarheten är 4-6 månader.

Resultat

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende.

Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.