logo

Behandlingar

Filorga NCTF

Filorga NCTF är en härlig vitaliserande vitamincocktail som innehåller fuktgivande hyaluronsyra samt olika vitaminer, mineraler och antioxidanter som injiceras direkt i huden.  Cocktailen består av hyaluronsyra och 53 näringsrika aktiva ingredienser. Dessa ingredienser stimulerar huden samt förbättrar blodcirkulationen. Efter en behandling kan huden med denna produkt binda upp till 30 gånger av sin volym i vatten!

De 53 unika ingredienserna är:

12 vitaminer (A, B, C, E) som stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna
23 aminosyror som ökar protein produktionen (elastin, kollagen)
6 enzymer som skapar en biokemisk reaktion i vävnaden
5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation
6 mineraler som förebygger mineralbrist
1 anti-oxidant som stoppar fria radikaler

Vad är meso terapi behandling

Estetisk anti-aging mesoterapi eller mesolift som det även kallas, är en medicinsk estetisk behandling som fungerar biologiskt och ger resultat på hudens åldrande och dess orsak. Mesoterapi är en teknik som innebär att man gör flera ytliga injektioner i huden med en mycket tunn nål. Bedövningskräm är i regel inte nödvändig, men kan användas före behandlingen. En liten mängd NCTF används för att förbättra rynkor i ansiktet, på hals, dekolletage och händer.

Behandlingen består av en serie på 3-5 behandlingar varav en behandling tar ca 45 min. Kombination med peeling ger bättre effekt men är inte nödvändig. NCTF-behandlingen är både  korrigerande och förebyggande och kan användas på alla hudtyper. Behandlingen utförs med en liten micro-needle roller vilket innebär minimal irritation och smärta.

Före och efter